svet glasbe

Oglasi

svet glasbe

svet glasbe

Genialci skozi čas:

 Zgodba o Genialcih se je začela pred 18.leti. Idejni vodja Genialcev, Dejan Mušič, znan kot harmonikar in odličen animator je najprej ustanovil duet, ki je uspešno deloval dve leti. V tem času igranja se je pojavila želja po spremembah, zato je k sodelovanju povabil še pevko Petro in tako je nastal trio. Petra je v skupino prinesla novo moč ter prevzela tudi marketinške in promocijske posle. Trio je izdal svoj prvi album  in posnel dva videospota. Njihova glasba je med poslušalci postala zelo priljubljena, videospot za pesem Ti si burek, pa je po gledanosti na Youtube presegel vsa pričakovanja.

426477 4999825105959 1277164846 n

Leto 2010 je bilo za Genialce prelomno. Zaželeli so si novih izzivov. Tisto nekaj več, kar kot trio niso mogli dosegati... Porodila se je ideja o večanju zasedbe, o bendu, ki bi svoj glasbeni program izvajal v celoti v živo in bi posegal tudi po večjih odrih. Njihove vizije so se z prihodom novih članov kaj kmalu pričele uresničevati.  Zasedbi so se pridružili klaviaturist  Demien Šarkezi, bobnar Vili Lipuš, basist Oliver Buček in kitarist Žarko Jankovič. Tako je nastal popoln tim s pravo energijo in veliko voljo do dela.

 

Začelo se je najlepše obdobje Genialcev, številni koncerti, poroke, veselice... neizmejna ljubezen do glasbe, trdno prijateljstvo in predvsem enaki cilji. Prava je samo ena pot in Genialci so na njej.